• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
 

Vármúzeum

Városi Múzeum

Info központ

Városi Könyvtár

 

Május 30-án kerül sor a Iuvenes Szabadidőközpont, a Füleki Vármúzeum és a Városi Művelődési Központ szervezésében megrendezett Gyermeknapra Füleken. A rendezők 10:00 órai kezdettel színes kultúrprogrammal, foglalkozásokkal és érdekes attrakciókkal várnak minden érdeklődőt a Szabadság téren.

A kultúrprogram keretén belül fellépnek a helyi óvodák, alapiskolák és művészeti alapiskola tanulói, a Jánošík Néptáncegyüttes, a Universal Group tánccsoport, de meseelőadásaival bemutatkozik a besztercebányai Harry Theater Színház, valamint a szécsényi Paramisi Társulat is.
A program szórakoztató ügyességi vetélkedőkkel, a SzK Rendőrségének statikus bemutatójával, illetve az Önkéntes Tűzoltó Egyesület akadálypályájával és közkedvelt hab bemutatójával folytatódik. A gyerekeknek az egész rendezvény alatt lehetőségük nyílik díjtalanul kipróbálni a felfújható ugrálóvárat, arcfestést, gyerektetoválást és mágnes-, valamint színes papírvirág-készítést. Az élményeken kívül érdekes díjak, héliumos léggömbök és édesség is várja a kicsiket.
A rendezők mindenkit szeretettel várnak és ezúton mondanak köszönetet a rendezvény összes támogatójának, melyek a következők: Fülek Város, Dometic Slovakia s.r.o., THORMA Výroba, k.s., Democolor, Mediacity, Vegart Graphics, Linde Gas k.s., Agrocentrum.

Gyermeknap Füleken

 
 
 
 
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ.