• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
 

Vármúzeum

Városi Múzeum

Info központ

Városi Könyvtár

 

A Vármúzeum részlegeként működő Füleki Városi Könyvtár már több éve bekapcsolódik különböző állami szintű és nemzetközi pályázatokba, amelyek elsősorban a könyvtári állomány bővítésére és megóvására, valamint az olvasóknak szóló művelődési rendezvények szervezésére irányulnak. A hazai pályázatokat illetően 2021-ben az intézmény a Szlovák Művészeti Alap 5.1.4 számú, a könyvtárak állománygyarapítására irányuló pályázatába kapcsolódott be.

Bővebben: Szlovák Művészeti Alap 2021–2022: 5.1.4 A könyvtárak állománygyarapítása – „A Füleki Városi...

A Vármúzeum részlegeként működő Füleki Városi Könyvtár már több éve bekapcsolódik különböző állami szintű és nemzetközi pályázatokba, amelyek elsősorban a könyvtári állomány bővítésére és megóvására, valamint az olvasóknak szóló művelődési rendezvények szervezésére irányulnak. 2020-ban az intézmény a hazai pályázatokból a Szlovák Művészeti Alap 5.1.4 – A könyvtárak állománygyarapítása, a nemzetközi pályázatokat illetően pedig az Emberi Erőforrások Minisztériuma - Kultúráért Felelős Államtitkárság Márai-program X. c. felhívásába kapcsolódott be.

Bővebben: Szlovák Művészeti Alap 2020–2021: 5.1.4 A könyvtárak állománygyarapítása – „A Füleki Városi...

Szlovák Művészeti Alap – 5.1.3 A könyvtárak állománygyarapítása

„A Füleki Városi Könyvtár állományának gyarapítása, különös hangsúlyt fektetve a diákoknak és a felnőtteknek szóló oktatási szakirodalomra“

A Vármúzeum részlegeként működő Füleki Városi Könyvtár már több éve bekapcsolódik különböző állami szintű és nemzetközi pályázatokba, amelyek elsősorban a könyvtári állomány bővítésére és megóvására, valamint az olvasóknak szóló művelődési rendezvények szervezésére irányulnak. 2018-ban az intézmény a hazai pályázatokon a Szlovák Művészeti Alap 5.1.3 – A könyvtárak állománygyarapítása, a nemzetközi pályázatokat illetően pedig a Magyarország Oktatási és Kulturális Minisztériumának Márai-program VIII. c. felhívásába kapcsolódott be. „A Füleki Városi Könyvtár állományának gyarapítása, különös hangsúlyt fektetve a diákoknak és a felnőtteknek szóló oktatási szakirodalomra“ c. pályázat célja az intézmény könyvtári állományának megújítása és bővítése.

Bővebben: „A Füleki Városi Könyvtár állományának gyarapítása, különös hangsúlyt fektetve a diákoknak és a...

 Szlovák Művészeti Alap – 5.1.2 Rendezvények és oktatási tevékenység

 „A könyvtárba nemcsak a tudásért!”

 2017 folyamán kerül megrendezésre a Füleki Városi Könyvtár „Könyvtárba nemcsak a tudásért!“ c. rendezvénysorozata, melyet a Szlovák Művészeti Alap 1500,00 euróval támogatott.                

Bővebben: „A könyvtárba nemcsak a tudásért!”

fpu

A Városi Könyvtár rendezvénysorozata

A Füleki Városi Könyvtár szeptember 22-én indítja „A fantasytól a toxikolóiáig“ című rendezvénysorozatát, melynek keretén belül, az olvasók előadások és könyvbemutatók gazdag kínálatából választhatnak.

Bővebben: „A fantasytól a toxikológiáig“

 
 
 
 
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ.